• Russian
  • English
  • German
σπίτι
Γράψτε το e-mail
χάρτης Αναζήτησης
Αναζήτηση στην Ελλάδα:
αριθμό αντικειμένων:
Τιμή από εώς

Χάρτης της Κέρκυρας - Κέρκυρα
Το διοικητικό κέντρο του νησιού της Κέρκυρας (Κέρκυρα). Τα κύρια αξιοθέατα της πόλης, που εκπροσωπούνται στο χάρτη. 
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το νησί της Κέρκυρας

Το θρυλικό νησί της Κέρκυρας, γιόρτασε αρχαίο Έλληνα ποιητή Όμηρο και ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, χαρακτηρίζεται δικαίως ως ένας μικρός παράδεισος στη γη: τα κρυστάλλινα νερά, γραφικούς κολπίσκους, υπέροχες παραλίες με άμμο ή βότσαλα, πλούσια βλάστηση, που τελειώνει στην άκρη της θάλασσας, και φυσικά, τη φιλοξενία και την φιλικότητα των κατοίκων της περιοχής - οι απόγονοι του θρυλικού feaktsiytsev, γεννήθηκε, σύμφωνα με το μύθο, ο θεός της σταγόνες του αίματος του Ουρανού. Είναι στην Κέρκυρα γενναίους Αργοναύτες βρήκαν καταφύγιο κρύβεται από τον βασιλιά της Κολχίδας Eeta κυνηγήσει. Feakiytsy απαγωγείς είχαν λάβει θερμά το χρυσόμαλλο δέρας, και ο κυβερνήτης της Κέρκυρας alkynes γάμος ευλογημένος όμορφη μάγισσα Μήδεια, κόρη του Eeta, και γενναίος Αργοναύτης Jason.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελλάδα - μια χώρα ανοικτή σε επενδύσεις

Υπό το φως των γεγονότων που έχουν πληγεί πιο επιτυχημένα θέρετρο της χώρας, η Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Για την πιο αποκαλύψει πλήρως το δυναμικό θέρετρο της κυβέρνησης δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τις τοπικές και τις ξένες επενδύσεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, η οικονομική κρίση έπαιξε στα χέρια της ελκυστικότητας των επενδύσεων στην Ελλάδα, οι τιμές των ακινήτων εδώ έχουν φθάσει στο κατώτερο όριο του. Επιπλέον, ένας σημαντικός παράγοντας, ιδιαίτερα για τους Ρώσους επιχειρηματίες είναι ακόμα ένα μεγάλο κλίμα και υπέροχο φυσικό κάλλος.


Αρχαία Ελλάδα έχει κάνει μια πολύτιμη συμβολή στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Λογοτεχνία, την αρχιτεκτονική, τη φιλοσοφία, την επιστήμη, την κατάσταση του συστήματος, το δίκαιο, την τέχνη, έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Οι πολίτες αυτής της χώρας, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων - Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, και ίδρυσε μια δημοκρατική κοινωνία στην οποία οι ηγέτες εκλέγονται από τους ανθρώπους. Εκατοντάδες βιβλία έχουν γραφτεί για την ιστορία αυτής της υπέροχης κατάσταση, την ίδια στιγμή σύγχρονη Ελλάδα λίγο γνωστή στους περισσότερους συμπατριώτες μας.


Το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. Απολύτως σε κάθε χωριό υπάρχει υποδομή - νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, τις τηλεπικοινωνίες, το Internet. Ωστόσο, τον ελληνικό λαό και τον εαυτό μου ζουν σε ευμάρεια. Σχεδόν κάθε οικογένεια έχει το δικό τους διαμέρισμα, και τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο. Σε ελληνικές ταβέρνες, παρά την κρίση, εξακολουθούν να περπατήσει τη νύχτα, γεμάτη από μπαρ στην προκυμαία εκ των προτέρων.


Υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Για δεύτερη χρονιά όλος ο κόσμος παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα. Ιστορίες γι 'αυτό δεν πηγαίνουν στην τηλεόραση και σελίδες εφημερίδων: αναταραχή στην ελληνική πρωτεύουσα, απεργίες στους δρόμους της πόλης. Αλλά από τους ιστορικούς χρόνους, Ελλάδα - γενέτειρα της δημοκρατίας. Το μόνο νομικό μέσο που επιτρέπει στους Έλληνες να επηρεάσει την κυβέρνηση - κυρώσεις απεργία. Για αυτούς είναι μια πολιτισμένη, δημοκρατική μέσα για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Κατά κανόνα, οι αγώνες, οι πυρκαγιές και η αιματοχυσία μεταξύ του άμαχου πληθυσμού δεν έχει. Οι απεργίες έγιναν στην Ελλάδα πριν από την κρίση, οι κάτοικοι έχουν πάντα στους δρόμους με πανό κατά την αμφιλεγόμενη μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες, αλλά κανείς στο παρελθόν δεν είχε πληρώσει πολύ προσοχή.

 

Είδατε πρόσφατα αντικείμενα


ενδιαφέρουσες προσφορές

Temploni V6
Temploni V6
600 000 €
Κτίριο (m2): 240
Οικόπεδο (m2): 4800
Sgombou V8
Sgombou V8
800 000 €
Κτίριο (m2): 230
Οικόπεδο (m2): 10000
Kommeno Apartment
Kommeno Apartment
1 500 000 €
Κτίριο (m2): 720
Ano Korakiana
Ano Korakiana
619 000 €
Κτίριο (m2): 226
Οικόπεδο (m2): 5312
: