• Russian
  • English
  • German
σπίτι
Γράψτε το e-mail
χάρτης Αναζήτησης
Αναζήτηση στην Ελλάδα:
αριθμό αντικειμένων:
Τιμή από εώς

Υπό το φως των γεγονότων που έχουν πληγεί πιο επιτυχημένα θέρετρο της χώρας, η Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία. Για την πιο αποκαλύψει πλήρως το δυναμικό θέρετρο της κυβέρνησης δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τις τοπικές και τις ξένες επενδύσεις. Κατά ειρωνικό τρόπο, η οικονομική κρίση έπαιξε στα χέρια της ελκυστικότητας των επενδύσεων στην Ελλάδα, οι τιμές των ακινήτων εδώ έχουν φθάσει στο κατώτερο όριο του. Επιπλέον, ένας σημαντικός παράγοντας, ιδιαίτερα για τους Ρώσους επιχειρηματίες είναι ακόμα ένα μεγάλο κλίμα και υπέροχο φυσικό κάλλος.


Αρχαία Ελλάδα έχει κάνει μια πολύτιμη συμβολή στον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Λογοτεχνία, την αρχιτεκτονική, τη φιλοσοφία, την επιστήμη, την κατάσταση του συστήματος, το δίκαιο, την τέχνη, έθεσε τα θεμέλια του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού. Οι πολίτες αυτής της χώρας, που βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων - Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, και ίδρυσε μια δημοκρατική κοινωνία στην οποία οι ηγέτες εκλέγονται από τους ανθρώπους. Εκατοντάδες βιβλία έχουν γραφτεί για την ιστορία αυτής της υπέροχης κατάσταση, την ίδια στιγμή σύγχρονη Ελλάδα λίγο γνωστή στους περισσότερους συμπατριώτες μας.


Το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες. Απολύτως σε κάθε χωριό υπάρχει υποδομή - νοσοκομεία, κλινικές, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ασφαλτοστρωμένους δρόμους, τις τηλεπικοινωνίες, το Internet. Ωστόσο, τον ελληνικό λαό και τον εαυτό μου ζουν σε ευμάρεια. Σχεδόν κάθε οικογένεια έχει το δικό τους διαμέρισμα, και τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο. Σε ελληνικές ταβέρνες, παρά την κρίση, εξακολουθούν να περπατήσει τη νύχτα, γεμάτη από μπαρ στην προκυμαία εκ των προτέρων.


Υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Για δεύτερη χρονιά όλος ο κόσμος παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα. Ιστορίες γι 'αυτό δεν πηγαίνουν στην τηλεόραση και σελίδες εφημερίδων: αναταραχή στην ελληνική πρωτεύουσα, απεργίες στους δρόμους της πόλης. Αλλά από τους ιστορικούς χρόνους, Ελλάδα - γενέτειρα της δημοκρατίας. Το μόνο νομικό μέσο που επιτρέπει στους Έλληνες να επηρεάσει την κυβέρνηση - κυρώσεις απεργία. Για αυτούς είναι μια πολιτισμένη, δημοκρατική μέσα για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Κατά κανόνα, οι αγώνες, οι πυρκαγιές και η αιματοχυσία μεταξύ του άμαχου πληθυσμού δεν έχει. Οι απεργίες έγιναν στην Ελλάδα πριν από την κρίση, οι κάτοικοι έχουν πάντα στους δρόμους με πανό κατά την αμφιλεγόμενη μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες, αλλά κανείς στο παρελθόν δεν είχε πληρώσει πολύ προσοχή.

 
< Προηγ.

Είδατε πρόσφατα αντικείμενα


ενδιαφέρουσες προσφορές

Kanalia Iso
Kanalia Iso
400 000 €
Κτίριο (m2): 200
Kamara V7
Kamara V7
790 000 €
Κτίριο (m2): 256
Οικόπεδο (m2): 4000
Gastouri V7
Gastouri V7
700 000 €
Κτίριο (m2): 183
Οικόπεδο (m2): 4960
Danilia V14
Danilia V14
1 400 000 €
Κτίριο (m2): 400
Οικόπεδο (m2): 5600
: